2024 20 balandžio

Daugiausiai „nykščių“ gavo „Klaipeda city“ sveikinimas

Baigėsi didelio dėmesio ir populiarumo sulaukęs pirmasis „Klaipėdos sporto“ konkursas „Gražiausias Klaipėdos sporto kalėdinis, naujametis sveikinimas“.

Tarp 20 pretendentų savo puikiomis bendruomenėmis, palaikymo komandomis išsiskyrė penkios organizacijos – Klaipėdos irklavimo centras (KIC), Socialinių mokslų kolegijos (SMK) futbolo komanda, „Gintaro“ futbolo akademija, „Klaipeda city“ futbolo klubas ir „Gracijos“ šokių bei aerobikos klubas.

Kone savaitę trukusiame konkurse vyko atkakli kova, ypač finišo tiesiojoje, tarp „Klaipeda city“ ir „Gracijos“. Nuo pirmųjų dienų pirmavęs futbolo klubas, sulaukęs 144 „patinka“ („like“) ir tapo nugalėtoju. Vos devyniais balsais mažiau sulaukė „Gracija“ (135), kurios bendruomenė, galima sakyti, pramiegojo startą, o vėliau uoliai vijosi futbolininkus.

Dar atkaklesnė buvo kova dėl trečiosios vietos. Futbolo akademijos „Gintaras“ palinkėjimas sulaukė 74 „laikų“, o SMK futbolo klubo narių naujametinė „atvirutė“ gavo 73 „nykščius“.

Kitas dvi vietas užėmė du gražūs KIC sveikinimai, sulaukė 61 ir 51 balso.

Kiti konkurso dalyviai gavo akivaizdžiai mažiau „patinkučių“.

„Klaipeda city“ kalėdiniame sveikinime yra komandos futbolininkai, iškarpyti iš įvairių varžybinių momentų, ir jiems užmaukšlintos raudonos kepurės. Sveikinime vyrauja pastaraisiais metais klubo tradicine tapusi oranžinė spalva.

Po švenčių sužinosite kas sukūrė nugalėtojams šį sveikinimą, taip pat papasakosime apie šią komandą – jos vadovus, žaidėjus, pasiekimus ir dar ką nors.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *