2024 27 liepos

Geriausių miesto sportininkų apdovanojimo vaizdo įrašas – penktadienį

Klaipėdos Sporto skyrius ir miesto Lengvosios atletikos mokykla (LAM), tęsdami tradiciją, gruodžio mėnesį apdovanojo geriausius metų uostamiesčio sportininkus.

2020-aisiais „Klaipėdos miesto sporto apdovanojimų“ šventė, dėl karantino reikalavimų, buvo kitokia – be sporto bendruomenės.

Kas kokius titulus pelnė, klaipėdiečiai sužinos, pasižiūrėję vaizdo įrašą, kuris „Youtube“ kanalu (https://www.youtube.com/watch?v=KAl-JgQ739I&feature=youtu.be) bus pateiktas sausio 15 dieną (penktadienį) 18 val.

Pažiūrėję vaizdo įrašą sužinosite šių kategorijų: „Metų sporto pasiekimas“ (apdovanotos atskirai olimpinių ir neolimpinių sporto šakų vyrų ir moterų kategorijos), „Metų treneris“, „Metų trenerė“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“, „Metų renginys“, „Metų jaunasis talentas“, „Metų sporto meistrų pasiekimas“, „Metų pasiekimas neįgaliųjų sporte“, „Metų sporto kadras“, „Už viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“ pretendentus ir nugalėtojus. Iš viso – 14 kategorijų.

„Metų sporto pasiekimų“ nugalėtojus būtent pagal 2020 metų rezultatus, nuostatus ir taškų skaičiavimo lentelę išrinko Sporto skyrius kartu su visuomeninės Klaipėdos sporto tarybos nariais. Taip pat Sporto taryba pasiūlė ir labiausiai, jų nuomone, vertą kandidatą „Už viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“, o kitos nominacijos buvo paskelbtos internetiniam balsavimui plačiajai visuomenei. Jų nugalėtoją lėmė 50 proc. internetu balsavusių žmonių ir 50 proc. komisijos, sudarytos iš Klaipėdos sporto tarybos, vertinimas. Nominantams surinkus vienodą balų skaičių, galutinį sprendimą dėl nominacijos laimėtojo priėmė Sporto taryba.

„Nors 2020-ieji metai Klaipėdos sportui buvo itin sunkūs – atšaukti Klaipėdos mieste turėję vykti aukščiausio lygio renginiai, tačiau negalėjome palikti nuošalyje tų mūsų miesto sportininkų, kurie šiemet, nepaisant COVID-19 pandemijos ir visų su tuo susijusių iššūkių, sugebėjo pasiekti gerų rezultatų ir garsinti Klaipėdos vardą“, – renginio reikšmę pabrėžė LAM laikinasis direktorius Darius Raišutis.  

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *