2024 27 liepos

R.Žvingilas skųs teismo sprendimą

Tai, kad Klaipėdos apylinkės teismas už žeminančią informaciją skyrė atlyginti 1 tūkst. eurų neturtinės žalos, Rimantas Žvingilas sužinojo būdamas Kijeve, „Dinamo“ futbolo klubo bazėje.

Klaipėdos futbolo federacijos prezidentas stažuojasi kartu su būriu Lietuvos futbolininkų Ukrainos sostinėje jau antrą savaitę.

„Noriu, kad mūsų jaunimas pamatytų bent jau kaip viskas atrodo ir kiek reikia pastangų įdėti, kad žaistų tokiame lygyje. Jei neturėsime jaunų talentų – bus bėda. Mes, Lietuvoje, pagal futbolo infrastruktūrą, palyginti, su Ukraina, esame žiauriai atsilikę“, – atviravo R.Žvingilas apie tikslus šioje šalyje ir apie tai, ką matė.

Buvęs futbolininkas pasidžiaugė, kad būnant Ukrainoje jaunuoliams buvo gera proga pažiūrėti aukšto lygio futbolo rungtynes, kuriose žaidė Kijevo „Dinamo“ su vengrų „Ferencvaroš“ ir Donecko „Šachtar“ su Madrido „Real“.

Paklaustas, kaip vertina teismo sprendimą, kuris LFF konferencijoje pasakytus žodžius Pauliui Malžinskui, įvertino kaip žeminančius pastarojo atžvilgiu, R.Žvingilas tvirtino, kas skųs nutartį.

„Pažiūrėsime, kas po skundo nagrinėjimo šypsosis paskutinis“, – vilties būti išteisintam nėra praradęs klaipėdietis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *