2024 25 balandžio

„Energijos hockey–Klaipėdos“ komandai niekas nedovanoja net taško

Jungtinė Elektrėnų ir Klaipėdos „Energijos hockey–Klaipėdos“ ledo ritulio komanda ir po Lietuvos čempionato dešimto turo neturi nė taško.

Ketvirtadienį autsaideriai Vilniuje uoliai priešinosi „Hockey punks“ ekipai, tačiau neišvengė nesėkmės rezultatu 2:5.

Šeimininkai jau 2-ąją min. įšovė įvartį. Taiklus buvo Algimantas Visockas. 14-ąją min. rezultatą, atakavęs iš vidutinio nuotolio, išlygino Ilja Michalevičius. Baigiantis kėliniui Elektrėnų-Klaipėdos komandai teko atlaikyti varžovų šturmą žaidžiant be dviejų išvarytų ledo ritulininkų.

Antrajame kėlinyje „Energija hockey–Klaipėda“ turėjo puikią progą išsiveržti į priekį. Vienas prieš vartininką iščiuožė Kirilas Bogdanovas, tačiau nesugebėjo pataikyti į vartus.

Už tai „pankai“ 29-ąją min. varžovus nubaudė antruoju A.Visocko įvarčiu. Po šešių minučių Darius Verbickas antrą kartą atstatė pusiausvyrą – 2:2.

Šį kartą lygus rezultatas buvo neilgai – po mažiau nei minutės klaidinamu judesiu oponentą sau už nugaros palikęs Povilas Verenis nieko nelaukęs iššovė į viršutinį vartų kampą ir dar kartą išvedė į priekį vilniečių klubą.

Trečiajame kėlinyje „Hockey punks“ ir toliau laikė žaidimo kontrolę savo rankose, bet įvarčio jiems teko laukti iki paskutinių rungtynių minučių. Baigiantis susitikimui Ernestas Trukšnys ir Šarūnas Kuliešius išsklaidė visas abejones kas laimės.

Rungtynių statistika

„Hockey punks“ – „Energija hockey-Klaipėda“ – 5:2 (1:1, 2:1, 2:0).

Įvarčiai: 2 min. A.Visockas (Vilnius) 1:0; 14 min. I.Michalevičius (Elektrėnai–Klaipėda) 1:1; 29 min. A.Visockas (Vilnius) 2:1; 35 min. D.Verbickas (Elektrėnai–Klaipėda) 2:2; 36 min. P.Verenis (Vilnius) 3:2; 55 min. E.Trukšnys (Vilnius) 4:2; 59 min. Š.Kuliešius (Vilnius) 5:2.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *