2024 27 liepos

N.Valskio įvarčiai neatneša pirmosios pergalės „Jamshedpur“ komandai

Nerijus Valskis „štampuoja“ įvarčius prasidėjusiame Indijos futbolo čempionate, yra pripažįstamas geriausiu žaidėju savo komandoje, tačiau klaipėdiečio naujoji ekipa – „Jamshedpur“ vis dar buksuoja.

Po trijų turų „Jamshedpur“ komanda nėra iškovojusi pergalės ir su 2 taškais užima septintą vietą tarp 11 klubų.

Po nesėkmės pirmosiose rungtynėse su „Chennaiyin“ ekipa 1:2 (rezultatą sušvelnino N.Valskis), kurioje prieš tai žaidė lietuvis, „Jamshedpur“ vienuolikė buvo arti pergalės antrajame ture.

Namie žaidusi klaipėdiečio komanda, po dviejų N.Valskio įvarčių (12 min. iš 11 m ir 27 min.) į „Odisha“ klubo vartus, pirmavo 2:0, tačiau pergalę išleido per pridėtą laiką – 90+3 min.

74-ąją min. „Jamshedpur“ vartininkas Rehneshas Paramba už baudos aikštelės ribų kamuolį lietė ranka ir už tai prieš save išvydo raudoną kortelę. Vos stojęs į vartus Pawanas Kumaras praleido įvartį, o svečių pastangos išsigelbėti buvo vainikuotos  kai buvo likę žaisti vos kelias minutes. Abu įvarčius į „Jamshedpur“ vartus įmušė brazilas Diego Mauricio, aikštėje pasirodęs 59-ąją min.

O trečiajame ture jau džiaugėsi išsigelbėję „Jamshedpur“ futbolininkai. Jie, žaisdami išvykoje su „Hyderabad“ vienuolike, nuo 50-osios min. buvo besivejančiųjų vaidmenyje. 85-ąją min. tašką „Jamshedpur“ klubui išgelbėjo legionierius iš Nigerijos Stephenas Eze.

Visas trejas rungtynes N.Valskis žaidė „nuo švilpuko iki švilpuko“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *