2024 24 balandžio

Burtai „Neptūnui“ lėmė nekonkretų varžovą

Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro ketvirtfinalio burtai lėmė, kad dėl bilieto į pusfinalį Klaipėdos „Neptūnas“ kausis su „Šiaulių“ ir Alytaus „Dzūkijos“ poros nugalėtoju.

Burtų traukimo ceremonijoje dalyvavo Utenos „Juventus“ direktorius Eimantas Skersis ir Vilniaus „Ryto“ komandos vadovas Mantvydas Dabašinskas.

Ištraukus burtus, paaiškėjo, kad penktus metus iš eilės dėl vietos KMT turnyro pusfinalyje susikaus būtent aukštaičiai ir vilniečiai.

Į paskutinįjį ketvirtfinalio kelialapį vis dar pretenduoja antrajame etape susitiksiančios Alytaus „Dzūkijos“ ir „Šiaulių“ ekipos. Šios poros nugalėtojas paaiškės gruodžio 14 d.

Visos KMT turnyro ketvirtfinalio poros: Kauno „Žalgiris“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“; Vilniaus „Rytas“ – Utenos „Juventus“; Panevėžio „Lietkabelis“ – Prienų „CBet“; Klaipėdos „Neptūnas“ – Alytaus „Dzūkija“ arba „Šiauliai“.

Ketvirtfinalio etape bus žaidžiami du mačai – pirmieji susitikimai vyks Utenoje, Prienuose, Pasvalyje ir Alytuje arba Šiauliuose, o atsakomieji – Kaune, Vilniuje, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Nugalėtojai bus paskelbti pagal dviejų rungtynių rezultatus.

Pusfinalyje pirmosios poros nugalėtojai susitiks su ketvirtosios poros nugalėtojais, o antrosios poros laimėtojai – su trečiosios.

KMT turnyro finalo ketvertas vyks vasario 13-14 d. Lemiamų varžybų vieta dar nėra žinoma.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *