2024 24 balandžio

Į pagrindinę „Neptūno“ komandą trims metams priimtas A.Sidarevičius

Klaipėdos „Neptūnas“ krepšinio klubas sudarė trijų metų sutartį su perspektyviu įžaidėju Adomu Sidarevičiumi.

„Labai apsidžiaugiau, kai sužinojau apie kontrakto sudarymą. Esu patenkintas organizacija ir pačia vieta, nes Klaipėdoje yra geros sąlygos tobulėjimui ir žaidimui. Svarbu šiuos metus pabaigti be traumų ir kitų susirgimų“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė 19-metis 188 cm kaunietis.

„A. Sidarevičius yra savo vertę įrodęs krepšininkas, sulaukęs trenerių pasitikėjimo. Jis –   protingas žaidėjas, dėl savo tikslų nebijantis sunkiai dirbti. Džiaugiamės, kad „Neptūno“ gretas papildo jaunas, potencialus, jaunimo rinktinei atstovaujantis žaidėjas“, – po suraitytų parašų buvo patenkintas klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Šį sezoną vilkėdamas Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ marškinėlius Nacionalinės  krepšinio lygos pirmenybėse A.Sidarevičius per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 8,6 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio, atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo bei surinkdavo po 10,3 naudingumo balo.

Lapkričio mėnesį dėl traumų bei COVID-19 susirgimų išretėjus „Neptūno“ komandai, A.Sidarevičius sulaukė Tomo Gaidamavičiaus kvietimo atvykti į pagrindinį penketuką.

Krepšininkas turi dvigubą licenciją, todėl sezono metu gali žaisti už dvi „Neptūno“ klubo ekipas

LKL pirmenybėse A. Sidarevičius „Neptūno“ garbę gynė ketveriose rungtynėse. Europos jaunių trijulių krepšinio čempionas vidutiniškai žaidė po 14 min., per jas vidutiniškai pelnė po 1,8 taško, atkovojo po 1,5 ir perėmė 0,8 kamuolio ir atliko 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *