2024 27 liepos

Dar vienas sėkmingiausias L.Kanciaus pasirodymas Dakaro ralyje

Neįtikėtina, ką klaipėdietis Laisvydas Kancius išdarinėja Dakaro ralyje. Mūsų keturratininkas vienuoliktajame etape (greičiui buvo skirta 464 km, pervažiavimams – 134 km, iš viso – 598 km) finišavo šeštas – 7 val. 15 min. 48 sek., o bendroje įskaitoje jis pakilo į septintą vietą.

„Raportuoju priešpaskutinį vakarą iš Saudo Arabijos. Šiandien paklojau tris padangas, padėjo Edvinas su Aisvydu. Reikia dar porą valandų padirbėti prie motociklo bei ruoštis rytojaus paskutiniam greičio ruožui, kuris bus 225 km ilgio, – kokie darbai laukia po etapo ir kas laukia paskutinę dieną, komentavo L. Kancius. –  Į jį organizatoriai įdėjo visko po truputį iš šių metų Dakaro: bus akmenynų, bus smėlynų su paslėptais akmenimis, bus nedidelių kopų, bus žvyro ir greitų sekcijų. Žodžiu, tikras kokteilis. Tikiuosi mano keturratis atlaikys ir pasieksiu savo pirmojo Dakaro ralio finišą Džidoje, tame pačiame stadione iš kurio ir prasidėjo šių metų dviejų savaičių Odisėja.“

Panašu, kad keturračių grupėje nugalės argentinietis Maneulis Andujaras. Čilietis Giovanni Enrico atsilieka 25 min., o trečią vietą užimantis amerikietis Pablo Copetti – net 3 val. 1 min.

L. Kancius lyderiui pralaimi 12 val. 21 min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *