2024 27 liepos

„Ledinukų“ varžybose nusiminusių nebuvo – medalius laimėjo visi

Baigėsi Klaipėdos „Ledinukų“ lygos pirmenybės, kuriose du mėnesius savo talentą demonstravo 10-mečiai ir mažesni vaikai iš visų uostamiesčio ledo ritulio mokyklų – „Klaipėdos“, „Klaipėdos Baltijos“ ir „Skato“.

Kiekvienai jų atstovavo po dvi komandas.

Nors rezultatai nebuvo skaičiuojami, turnyrinės lentelės nebuvo pildomos, tačiau ant ledo virė nuožmios kovos.

„Mažieji ledo ritulininkai žaisdami privertė savo tėvelius, mamytes, žiūrovus džiūgauti ar kitaip garsiai reikšti savo emocijas dėl įvykių ant ledo. Mintis įkurti šią lygą pasiteisino su kaupu“, – džiaugėsi „Ledinukų“ lygos sumanytojas Audrius Kancleris. –  Labai smagu ir galime džiaugtis, kad Klaipėdoje yra tiek daug norinčių vaikų žaisti šį tvirtą, vyrišką žaidimą. Dėkojame dalyviams – „Klaipėdos“ , „Skato“, „Klaipėdos Baltijos“ ledo ritulininkams už dalyvavimą. Tikiuosi, vaikučiai pasisėmė patirties, kurios labai prireiks ateityje. Laimėjusiųjų ar pralaimėjusiųjų varžybose nebuvo – visi dalyviai buvo apdovanoti medaliais.“

„Klaipėdos Baltijos“ vadovui A. Kancleriui rengti mažiausiųjų vaikų pirmenybes kilo po to, kai Lietuvoje vykdomos „pipiriukų“ varžybos vyko kada ne kada.

Lietuvos „pipiriukų“ organizatoriams pajūris tapo rimtu konkurentu Vakarų regione. Ant ledo kovojo šešios Klaipėdos komandos.

A. Kancleris puoselėja mintį į „Ledinukų“ mūšius pakviesti ir šiauliečius.

„Lietuvoje šio amžiaus vaikams varžybos vyko labai retai. Klaipėdoje kiekvieną mėnesį rengėme po du turus, nes mažyliams reikia kuo daugiau žaisti“, – suaktyvėjusį 7-mečių ir jaunesnių vaikų sportinį tempą iliustravo A. Kancleris.

„Klaipėdos Baltijos“ ekipoje žaidę mažieji ukrainiečiai liko patenkinti suteikta proga parungtyniauti.

„Labai dėkojame „Klaipėdos Baltijos“ komandai už galimybę būti jūsų komandos dalimi, ačiū už varžybas ir emocijas“, – dėkojo Ukrainos vaikų mamos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *