2024 29 balandžio

Klaipėdiečiai, balsuokite už D. Pancerevą, M. Kaušpėdą ir N. Gurkovą

Lietuvos plaukimo federacija tik šią savaitę rengia geriausių 2022 metų šalies plaukikų, trenerių rinkimus. Juose figūruoja ir trys klaipėdiečiai – Daniilas Pancerevas („Metų sportininkas“), Mantas Kaušpėdas („Metų proveržis“; vaikinų grupė) ir Natalija Gurkova („Metų suaugusiųjų trenerė“).

Už uostamiesčio atstovus galite balsuoti iki sausio 22 dienos „15min“ internetiniame puslapyje, pagal šią nuorodą: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/vandens-sportas/isrinkite-lietuvos-plaukimo-federacijos-metu-apdovanojimu-2022-laureatus-863-1995330

Pretendentas į „Metų sportininko“ titulą D. Pancerevas praėjusiais metais tapo pasaulio jaunimo plaukimo čempionato prizininku, Europos ir pasaulio jaunimo plaukimo čempionatuose daug kartų pateko į finalus.

Pretendentas į „Metų proveržio“ titulą M. Kaušpėdas praėjusiais metais įvykdė Lietuvos sporto meistro normatyvą, pagerino dešimt šalies vaikinų iki 15 metų rekordų ir vieną vaikinų iki 17 metų rekordą, tapo Lietuvos čempionu plaukiant 50 m nugarą. Į „Metų proveržio“ kategoriją klaipėdietis pateko už sėkmę tarptautinėse vaikų žaidynėse Koventryje (Jungtinė Karalystė), kuriose  iškovojo tris medalius: 2 aukso ir 1 sidabro.

Pretendentė į „Metų suaugusiųjų trenerės“ titulą N. Gurkova – ilgametė Klaipėdos plaukimo trenerė, ugdžiusi ir ugdanti šimtus plaukikų.

Ar klaipėdiečiai taps nugalėtojais, nulems „15min“ skaitytojų, tarp jų ir jūsų, bei Lietuvos plaukimo bendruomenės narių balsai.

Laureatai bus paskelbti sausio 27 d. Kaune.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *