2024 19 balandžio

„Neptūnas-Akvaservis“ turimą persvarą Šiauliuose gins penktadienį

Paaiškėjo Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pirmojo etapo „Šiaulių“ ir Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ komandų atsakomųjų rungtynių data bei antrojo etapo tvarkaraštis.

Prieš prasidedant kovoms dėl patekimo į ketvirtfinalį, dar liko sužaisti vienerias pirmojo etapo rungtynes. Atsakomasis mačas tarp „Šiaulių“ ir Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ įvyks lapkričio 20 d. (penktadienį) 19 val. Šiaulių arenoje.

Po pirmųjų rungtynių 5 taškų pranašumą turi klaipėdiečiai.

Šios poros nugalėtojas antrajame etape susitiks su Alytaus „Dzūkija“. Pirmasis „Dzūkijos“ ir „Šiaulių“ arba „Neptūno-Akvaservis“ mačas turėtų įvykti gruodžio 2 d. (trečiadienį), o atsakomasis susitikimas – gruodžio 11 d. (penktadienį). Namų pranašumą turėsianti komanda ir tikslus rungtynių laikas paaiškės šeštadienį, nes tik tuomet bus aiškūs alytiškių varžovai antrajame etape.

Antroji pora, susigrumsianti dėl vietos ketvirtfinalyje – Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“. Pirmasis šių ekipų susitikimas įvyks lapkričio 25 d. (trečiadienį) 18.30 val. Kėdainiuose, o antrosios rungtynės bus žaidžiamos gruodžio 3 d. (ketvirtadienį) 18 val. Pasvalyje.

Abiejų porų nugalėtojai ketvirtfinalyje pateks į Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Ryto“, Panevėžio „Lietkabelio“, Klaipėdos „Neptūno“, Utenos „Juventus“ ir Prienų „CBet“ komandų būrį.

Tuomet bus ištraukti ketvirtfinalio burtai ir keturios poros varžysis, kas pateks į turnyro pusfinalį. Preliminarios ketvirtfinalio mačų datos: pirmosios rungtynės – gruodžio 15–23 d. arba sausio 4–5 d., antrosios – sausio 16–18 d.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *