2024 27 liepos

„Klaipeda city“ komandai teko salės A lygos ekipa – „Akmenė“

Antradienį tapo žinomas Klaipėdos „Klaipeda city“ komandos varžovas Lietuvos salės futbolo taurės turnyro antrajame etape.

Burtai lėmė, kad uostamiesčio penketukas Klaipėdoje susirems su šalies salės futbolo A lygoje žaidžiančia Akmenės rajono „Akmene“.

Nors burtai lėmė šeimininkais būti akmeniškius, tačiau pagal taurės varžybų nuostatus priimančia komanda būna žemesnėje lygoje žaidžianti ekipa. O pajūrio ekipa nežaidžia jokioje lygoje. Tai ji, jei pateks toliau, vėl sulauks tokios pat malonės.

Pirmajame etape „Klaipeda city“ namie 6:3 pranoko Kėdainių „Kedainiai united“ penketuką, o akmeniškiai iš karto pateko į aštuntfinalį.

„Akmenės“ komandoje geriausias ir garsiausias yra klaipėdietis Tadas Labukas, Lietuvos salės futbolo pirmenybėse įmušęs 12 įvarčių. Puolėjas, atstovaudamas „Plikių-Rūgpienio kaimo“ ekipai, su „Klaipeda city“ klubu ne kartą susidūrė uostamiesčio salės futbolo čempionate.

„Akmenės“ penketukas šalies pirmenybėse po 9 rungtynių turintis 9 taškus (3 pergalės/6 pralaimėjimai), užima septintą vietą tarp 10 komandų. Tačiau pagal prarastus taškus akmeniškiai yra aštunti. Prasčiau žaidžia Vilniaus „Turbotransfers“ ir Radviliškio „Radviliškis“.

Daug klaipėdiečių turintis „Gargždų pramogų“ penketukas namie žais su kita A lygos komanda – Panevėžio „Panevėžiu–Sportidus“.

Kas pateks į kitą etapą, bus žinoma po vienerių rungtynių, kurios turi būti sužaistos iki sausio 25 d.

Bilietą į ketvirtfinalį be varžybų gavo Vilniaus „Turbotransfers“.

Kitos poros:

Kauno r. „Stihl“ – Kauno „Vytis“

Kauno „Smūgis“ – Jonavos „Vikingai“

Kauno „Aleksotas“ – Radviliškio „Radviliškis“

Šiaulių „Šiauliai“ – Alytaus „Dainava“

Šalčininkėlių „Visinčia“ – Mažeikių VIP

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *