2024 27 liepos

L. Kancius ir trečiajame etape buvo dešimtas

Klaipėdietis L. Kancius ir trečiąjį, kaip ir antrąjį, Dakaro etapą baigė patekęs į dešimtuką (tarp 14 dalyvių) – 5 val. 30 min. 24 sek.

Antradienio etape tarp keturratininkų nugalėjo argentinietis Nicolas Cavigliasso – 4 val. 25 min. 49 sek.

Uostamiesčio lenktynininkas nuo Diego Maradonos tėvynainio atsiliko 1 val. 4 min. 35 sek.

Antras buvo čilietis Giovanni Enrico, atsilikęs nuo etapo nugalėtojui pralaimėjęs lygiai 1 min., trečias buvo argentinietis Manuelis Andujaras, nuo savo kraštiečio atsilikęs 4 min. 8 sek.

Kitas L. Kanciaus komandos „Story racing S.R.O.“ narys čekas Tomašas Kubiena finišą pasiekė septintas – 4 val. 51 min. 52 sek.

Po trijų etapų L. Kancius liko 11-as.

„Įveikiau trečią Dakaro ralio etapą. Labai pavargo rankos, sudegė duslintuvas, kopos buvo vėl įspūdingos. Daug dalyvių iškrito iš varžybų, nes virto kopose ir kelyje. Stengsiuosi viską susitvarkyti ir naujomis jėgomis įveikti 4 etapą.
Organizatoriai sako, kad tai bus ilgiausias pagal kilometrus etapas, net 813 km tarp bivakų su 337 km greičio ruožu per vidurį. Žada, kad bus greitas ir ne itin sunkus. Ačiū visiems, kas palaikote“, – įspūdžiais iš Saudo Arabijos pasidalijo L. Kancius.

Po trijų etapų (keturių dienų) lyderiu tapo G. Enrico. Greičiausio keturratininko vardą praradęs prancūzas Alexandre Giroudas, nuo čiliečio atsilieka 4 min. 6 sek.

Į trečią vietą pakilo N. Cavigliasso, naujajam lyderiui pralaimintis 6 min. 41 sek.

L. Kancius, po trijų etapų (ir prologo) nuo G. Enrico atsiliekantis 3 val. 36 min. 25 sek., išliko 11-as tarp likusių 14 (o buvo 16) dalyvių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *