2024 27 liepos

Nukraujavusi „Klaipeda city“ turėjo pripažinti „Akmenės“ pranašumą

Lietuvos salės futbolo taurės turnyro aštuntfinalio barjero neperšoko Klaipėdos „Klaipeda city“ penketukas, savo arenoje 1:4 pralaimėjęs Akmenės rajono „Akmenei“.

Šalies A lygoje žaidžiantys akmeniškiai rungtynėms nesurinko visų geriausių futbolininkų. Lyderį – Tadą Labuką pakvietė į nacionalinės salės futbolo rinktinės stovyklą, kiti žaidėjai pradėjo rengtis naujajam didžiojo futbolo sezonui.

Dar skaudesni buvo šeimininkų praradimai. Dėl vienokių ar kitokių priežasčių „Klaipeda city“, anot komandos vadovo Sergejaus Jakovlevo, palyginti su praėjusiomis rungtynėmis, neturėjo net trijų pagrindinio ketvertuko žaidėjų.

Nuo pirmųjų minučių svečiai perėmė iniciatyvą ir nuolat šturmavo klaipėdiečių pilį.

Uostamiesčio futbolininkai gana ilgai sėkmingai gynėsi, tačiau įpusėjus kėliniui svečiai rado spragų šeimininkų tvirtovės prieigose ir pelnė tris įvarčius. Vieną iš taiklių smūgių atliko „Akmenės“ naujokas klaipėdietis Erikas Vainoras, prieš keletą dienų šalies čempionate žaidęs už „Gargždų pramogas“.

„Klaipeda city“ žaidėjų kontratakos buvo gana pavojingos ir bent dvi geras progas klaipėdiečiai turėjo, tačiau nesugebėjo pergudrauti akmeniškių vartininko.

Antrojo kėlinio pradžioje, laikrodžiui vos pradėjus skaičiuoti penktą minutę, Jevgenijus Dodonovas sušvelnino skirtumą.

Šeimininkų patosas buvo užgniaužtas jau kitos atakos metu, kai „Akmenės“ žaidėjas Vytautas Mituzas atstatė trijų įvarčių skirtumą.

Nors dar buvo likę žaisti daug laiko, tačiau per jį nė vienai iš komandų nepavyko taikliai smūgiuoti.

Po šios nesėkmės „Klaipeda city“ pasitraukė iš turnyro.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *