2024 27 liepos

„Kauno hockey“ komanda pasityčiojo iš jungtinės Elektrėnų-Klaipėdos ekipos

„Energijos hockey–Klaipėdos“ ledo ritulininkai Lietuvos čempionate pasiekė, galbūt, ne tik savo, bet ir visų laikų šalies pirmenybių antirekordą. Jungtinė komanda Kaune net 0:20 pralaimėjo „Kauno hockey“ šešetukui.

Šeimininkai dominavo nuo pat pirmųjų minučių. Per kiek daugiau nei šešias minutes jie pelnė tris įvarčius, o savo pranašumą jie nestabdydami vertė įvarčiais į Nikitos Kuzminovo, o vėliau ir Domo Makarevičiaus ginamus vartus.

Pirmajame kėlinyje į „Energijos hockey– Klaipėdos“ vartus krito keturi įvarčiai, antrajame – dar septyni, o paskutiniame kėlinyje kauniečiai varžovams atseikėjo dar devynis įvarčius.

Lygos lyderiai varžėsi ir patys su savimi: pelnydami du įvarčius vos per dešimt sekundžių, jie trečią kartą per keturias rungtynes pagerino greičiausių įvarčių rekordą.

Keturis įvarčius pelnė Eduardas Čekmariovas, tris pridėjo Romanas Rešetnikovas ir Pavelas Pravila, po du kartus pasižymėjo Antonas Šarpanskichas, Ilja Malaškevičius ir Vytautas Jagelavičius, o po sykį tiksliai vartus atakavo Dovydas Laimutis, Jegoras Rubliovas, Grigorijus Vorobjovas ir Artiomas Starovoitovas.

Laikinosios sostinės komandos vartus gynė klaipėdietis Artūras Pavliukovas.

Tai buvo 16-asis beviltiškų autsaiderių pralaimėjimas po tiek pat susitikimų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *