2024 26 balandžio

Tarp trijų geriausių „salinukų“ išliko klaipėdietis J. Jeremejevas

Baigėsi pirmasis 2020-ųjų Lietuvos futbolo sezono laureatų rinkimo etapas. Po jo visose kategorijose liko po tris kandidatus.

Klaipėdos futbolo mėgėjai labiausiai suinteresuoti turėtų būti pirmą kartą Lietuvoje rengiamais Geriausio salės futbolo žaidėjo rinkimais.

Pirmame etape buvo du klaipėdiečiai – Aurimas Skurdelis, žaidžiantis „Gargždų pramogų“ komandoje, ir Jurijus Jeremejevas, atstovaujantis Jonavos „Vikingams“.

Po pirminio balsavimo į antrą etapą pateko pastarasis futbolininkas.

Jam teks varžytis su dviem Kauno „Vyties“ atstovais – Luku Sendžiku ir Justinu Zagursku.

Dar uostamiesčio futbolo mėgėjų dėmesio vertos pagrindinės kategorijos – Geriausias Lietuvos futbolininkas ir Geriausias Lietuvos A lygos čempionato futbolininkas. Į geriausiojo vardą pretenduoja pustrečių metų (nuo 2016-ųjų pradžios iki 2018-ųjų vasaros) „Atlante“ žaidęs Domantas Šimkus.

Gražiausio sezono įvarčio autoriumi gali būti taip pat keletą metų (nuo 2013 iki 2018 m.; metams buvo išvykęs į Lenkiją) Klaipėdos „Atlante“ rungtyniavęs kretingiškis Donatas Kazlauskas. Jo rezultatyvi ataka, atstovaujant Vilniaus „Riteriams“ yra tarp trijų įspūdingiausių.

Balsuoti už J. Jeremejevą, D. Šimkų ir D. Kazlauską iki vasario 8 d. galite čia: https://www.tv3.lt/lietuvos-futbolo-apdovanojimai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *