2024 26 balandžio

Į „Neptūną“ atlėks klaipėdiečiams gerai pažįstamas gynėjas

Į Klaipėdos „Neptūną“ grįš Darrinas Dorsey. 33-ejų 187 cm atakų dirigentas uostamiesčio klube žaidė praėjusį sezoną.

Įžaidėjas buvo reikalingas komandai, nes mėnesiui iš rikiuotės iškrito 22-ejų Tadas Pažėra. Jam dvikovoje su Vilniaus „Rytu“ skilo kojos pirštas.

„Rinkoje variantų buvo įvairių, tačiau norėjome patikimaus žmogaus. D. Dorsey jau žaidė „Neptūne“, žino komandą, trenerį, sistemą ir miestą. Jis gali rungtyniauti įžaidėju ir atakuojančiu gynėju, yra patyręs, gerai meta iš toli. Manau, kad amerikietis mums labai padės“, – vylėsi sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Praėjusį sezoną uostamiestyje D. Dorsey debiutavo galingai – šalies čempionato penkeriose rungtynėse iš eilės rinko dviženklį skaičių taškų. Tačiau krepšininką beveik trims mėnesiams sustabdė dvigalvio šlaunies raumens trauma.

Iš viso Lietuvos čempionate amerikietis spėjo sužaisti 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 9,7 taško, atliko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Neptūnas“ šeštadienį priims svečius iš Pasvalio, o antradienį – iš Alytaus. Kitą savaitgalį Tomo Gaidamavičiaus auklėtiniai kausis Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalyje Panevėžyje, kuriame klaipėdiečiams jau padės D. Dorsey.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *