2024 19 balandžio

Trys Klaipėdos futbolo kalvės nori sertifikatų

Lietuvos futbolo federacija (LFF), žengdama naują žingsnį į priekį, pakvietė jaunuosius futbolininkus ugdančias viešąsias įstaigas, akademijas atestuotis ir gauti Sertifikacijos pažymėjimus.

Prašymus dalyvauti bandomajame sertifikavimo procese pateikė 41 įstaiga. 19-ai jų tai buvo privaloma, nes gauna iš LFF finansines dotacijas įgyvendinti jaunimo ugdymo programą.

Projekto dalyvėmis buvo patvirtintos ne visos, o 30 organizacijų.

Tarp laimingųjų ir trys iš uostamiesčio – „Gintaro“ futbolo klubas, Klaipėdos futbolo mokykla ir Kęstučio Ivaškevičiaus futbolo akademija.

Beveik visos nepatvirtintos įstaigos nėra LFF narės arba futbolo veiklos nepertraukiamai nevykdo dvejus metus.

Kiekvienai organizacijai, kurios prašymas nebuvo patenkintas, priežastys bus paaiškintos atskirai, taip pat jos gaus pasiūlymą sertifikuotis kitais metais arba, negavus oficialaus įvertinimo, bendradarbiauti ir šiemet.

Sertifikavimo tikslas – padėti futbolininkus ugdančioms kalvėms tiksliai įvertinti savo darbo kokybę, nustatyti esmines gaires tobulinti veiklą ir, bendradarbiaujant su LFF, siekti aukščiausių veiklos kokybinių kriterijų.

Sertifikavime dalyvauti galėjo įstaigos, kurios neturi skolų Sodrai, valstybinei mokesčių inspekcijai, Lietuvos futbolo federacijai, regioninėms futbolo federacijoms ir šakinėms asociacijoms, kurių rengiamose varžybose organizacijos komandos dalyvauja.

Nuo  kovo 1 d. iki balandžio 1 d. organizacijos teiks dokumentus, kad juos įvertintų, o rugpjūčio 1 d. sulauks atitinkamo lygio sertifikato.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *