2024 19 balandžio

Iš šalies jaunių bokso čempionato – trys bronzos medaliai

Klaipėdos komandos nariai Kajus Butkus, Evelina Kepiš ir Urtė Pelakauskaitė iš Lietuvos jaunių bokso čempionato, vykusio Panevėžyje, grįžo su bronzos medaliais.

K.Butkus, rungtyniavęs svorio iki 80 kg grupėje, iš pradžių pirma laiko įveikė Domą Tendzegolskį iš Kauno, o vėliau pusfinalyje nepasipriešino būsimam čempionui Karoliui Januliui iš Jonavos. K.Butkus ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio stojo kartu su marijampoliečiu Virgilijumi Vizbara.

E.Kepiš (iki 57 kg), dėl bilieto į finalą susitiko su šeimininke Kornelija Karavackaite. Pergalę pirmiau laiko, antrame raunde, šventė panevėžietė. Uostamiesčio boksininkė, kartu su Adriana Volkovaite iš Jonavos, pasidabino bronzos žetonu. Finale K.Karavackaitė pralaimėjo vilnietei Dijai Petravičiūtei.

Taip pat reikalai klostėsi ir kitai Gyčio Vaitkaus auklėtinei Urtei Pelakauskaitei (iki 60 kg). Ji pusfinalyje nusileido marijampolietei Sigai Balakauskaitei. Kartu su pajūrio boksininke bronzos medalį pelnė Gabrielė Šernaitė iš Biržų. O U.Pelakauskaitės skriaudikė S.Balakauskaitė finale, jau pirmame raunde, pralaimėjo Benitai Mackevičiūtei iš Panevėžio rajono.

Nė karto nelaimėjo ir ketvirtasis uostamiesčio ekipos boksininkas Mikas Česnakas. Jo pasirodymas svorio iki 70 kg grupėje baigėsi po pirmos kovos, kurią jis pralaimėjo vilniečiui Artiomui Pyžui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *