2024 19 balandžio

„Energijos hockey–Klaipėdos“ treneris mato progresą

Po pralaimėjimo 2:10 Elektrėnų „Energijai-Geležiniam vilkui“, jungtinės Elektrėnų ir Klaipėdos komandos „Energija hockey–Klaipėda“ treneris Sergejus Krumkačius neslėpė, jog žaidėjai jautė nuovargį po išvakarėse vykusių rungtynių su Vilniaus „Hockey punks“ ekipa, kurios irgi buvo pralaimėtos 5:6.

„Kai kuriuos žaidėjus antrasis mačas per dvi dienas tikrai paveikė: kai kurie mūsų taip vadinami senbuviai po antrojo kėlinio tiesiog persirengė. Visgi, žaisti dvi dienas iš eilės tikrai nėra taip paprasta“, – tvirtino S.Krumkačius.

Taškų po 8 rungtynių vis dar neturinti „Energijos hockey–Klaipėdos“ komanda išlieka paskutinė.

Nepaisant nesėkmių, jungtinės komandos treneris pasidžiaugė, jog judama į priekį dalykuose, kuriuos treneriai akcentuoja labiausiai: „Teigiamas postūmis žaidime yra tai, ką mes labiausiai akcentuojame: pozicinį žaidimą savo ir vidurinėje zonoje. Šiame aspekte jau matome šiokį tokį pakitimą žaidime. Taip pat norime sumažinti baudos minutes, po kiekvienos pertraukos kalbame apie baudos minutes: norime, kad komanda žaistų teisingai, be baudų, nes jos eina tik į negerą pusę.“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *