2024 27 liepos

Taurės laimėtojui „Dragūno” rankinio klubui – dvi striukės

Klaipėdos miesto vadovai, nusprendę nelaukti karantino pabaigos, panoro kuo greičiau, kol neprasidėjo pavasaris, pasveikinti Lietuvos rankinio taurę iškovojusius Klaipėdos „Dragūno“ rankinio klubo atstovus.

Prie Žvejo paminklo susitiko keturi vyrai – meras Vytautas Grubliauskas, vicemeras Arvydas Cesiulis, „Dragūno“ amžinasis vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas ir komandos amžinasis kapitonas Arvydas Bučius.

„Strelka“ buvo vyriška – truko apie penkias minutes ir „konkrečiai“. Keletą žodžių tarė miesto galva, kiek mažiau – galvos dešinė ranka – A. Cesiulis. Iš sportininkų pusės irgi nebuvo ilgų kalbų.

Po trumpo pabendravimo rankininkai sulaukė dviejų popierinių maišelių su dovanomis.

„Dėl pandemijos vyko tokia neįprasta ceremonija. Labai norėjosi paspausti rankas visiems kovingiesiems „Dragūno“ vyrams, tačiau dėl situacijos to daryti negalėjau. Tad pakviečiau komandos trenerį bei kapitoną ir įteikiau jiems suvenyrines dovanėles. Taip pat išlydėjome į kelionę į Estiją, kur savaitgalį „Dragūnas“ žais Baltijos rankinio lygos rungtynes“, – paaiškino V. Grubliauskas, kodėl kukliai buvo pagerbti rankininkai.

„Gavome dvi geras striukes, – džiaugėsi „Dragūno“ siela A. Juškėnas. – Galėjo dar ir vokelį pridėti šalia jų.“

Paklaustas, kam jos atiteks, strategas sakė, kad jau yra nuspręsta ir sudarytas grafikas.

„Viena striukė atiteks treneriams Juškėnams. Vieną dieną ją vilkėsiu aš, kitą dieną – mano žmona Rasa. Ir taip kas antrą dieną. Kita striukė atiteks komandai. Kiekvienas žaidėjas per mėnesį tą striukę vilkės po du kartus. Tai pakankamai dažnai.“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *